oo!! fajnie z pierwszego Kwas'A kojarze B.Selingera ,mielismy robic zina "zespół downa":) nastepca "oddechu latryny" no i teddyboara chyba wtedy jako Goryl działal,ale z KwAsA2 to tylko Tux'a z atarSyStem ale sie pozmieniało.. ...XEen z wro??? hehe..dobre:)
Ja też jestem z Wrocławia. Ztcw Pasiu też (i chyba go ostatnio widziałem koło AE jak biegał w koszulce Atari - wnioskuję tylko po zdjęciach ze zlotów bo byłem w aucie ;), Lao, Konop pracuje we Wrocku.
Uzbiera się parę osób ;)
Nagminnie łapie router w moim bloku o nazwie Atari1972 i nie mogę namierzyć kto to - a nazwa jakby podejrzana ;)
Xeen, tyś ze Świdnicy przeca, z moich najbliższych okolic. :) Pasiu i ja jesteśmy z Zawiszowa pod Świdnicą, tyle że on wyemigrował paręnaście lat temu do dolnośląskiej stolicy. Ze Świdnicy jest jeszcze Marok, z Wałbrzycha Jager (oj, kontakt trza odnowić i namówić na jakieś party). :)
Od czasu do czasu jestem we Wrocławiu, więc można by było w paru się spiknąć na KWAS-owe piweczko.
jak zajefajnie...konop we wro??? masakra ..trzeba cos z tym zrobic :) jaki problem sie spotkac??.. moze zbx virusa namowie ...przeciez tu jest moc atarowcow:) to jak jedziemy na sV??:)
@xeen w rejonie AE nie byłem od wieków, więc to raczej nie ja. Z Wrocka jest jeszcze kolega artik-wroc i Jacques.
Jeśli ktoś z Atarowców ma ochotę na dobre, rzemieślnicze piwko, to już niebawem jest okazja: ->link<- Może nie centrum, ale dojazd bezproblemowy. Mnie tam na pewno nie zabraknie.
Z Wrocławia jeszcze jestem ja :). Czasem myślę o zorganizowaniu jakiegoś meetupa (www.meetup.com) z retro (nawet nie tylko o Atari), żeby pogadać trochę o starych czasach, popisać w Basicu ;).