Drukarką to nowiutki kombajn laserowy . Cała.Procedura druku przebiega ok a na koniec qypluwq dwie puste kartki. Na mniejszej atramentowej to samo. I tylko z tym problem ze strony. Spróbuję ten druk obrazu . Dzieki
Biorąc pod uwagę, ile zabawy jest tutaj, wydaje się, że rozwój TSFX był właściwą rzeczą do zrobienia.
Skończyłem z reorganizacją szkieletów TSFX. Od wersji 9.4.1 będą miały bardziej zunifikowaną bazę kodu, a wszystkie będą ładowane z adresu #2700, co da im dodatkową pojemność.
Co sądzicie, panowie, o nowej opcji umożliwiającej dodawanie crossloadera AST-KSOT2000 przed plikami KSO Turbo 2000 jako pliku rozruchowego taśmy?
CommentTime26 Apr 2025 20:04 (3 dni temu) zmieniony
Ja jestem 3 razy na TAK. I potwierdzam, TSFX w przypadku nagrań normal/turbo to wspaniała rzecz. Cieszy mnie każdy nowy dodatek. Bo dzięki temu, zabawa w poznawaniu innych systemów turbo jest dużo przyjemniejsza.
@Baktra - jeżeli masz własny magnetofon z t2000 to zerknij - bo to są dwa dema, bez problemu uruchamiają się po nagraniu ich w turbo UM, ale w KSO2000 nie chcą śmigać, ani z loadera do KSO ani z tego Ajkowego AST<>KSO. Może problem jest jakiś banalny - leżący z mojej strony...
CommentTime28 Apr 2025 11:04 (1 dzień temu) zmieniony
nemesis mam w takiej samej wersji (suma kontrolna), a watch diz mam niespakowany ed. ...ii mój też się nie uruchamia po załadowaniu :-/ (jako zwykłe kso t2000)