CommentTime4 Dec 2025 14:56 (8 minut temu) zmieniony
Ale czy to aby na pewno jest problem? Czy naprawdę źle jest mieć jakieś oczekiwania względem konfiguracji? No ale załóżmy, że źle. Nawet jeśli dla jakiejś części oceniających informacja o wymaganiach sprzętowych ma jakieś znaczenie, to ja mam wrażenie, że skupiacie się tylko na tej grupce ludzi (która w mojej ocenie ma marginalny wpływ na ocenę końcową), a zupełnie ignorujecie tych, którzy są w większości czyli tych którzy mają na to wywalone. Byłem na party, widziałem mnóstwo ludzi z innych platform, którzy niezbyt mają rozeznanie w wymaganiach sprzętowych na malucha. Widziałem też ludzi, którzy przyjeżdżają z całymi rodzinami, żonami, dziećmi… kochankami :-) itd. I te osoby też mają karty do głosowania, mają swoje zdanie, oddają głosy i mają do tego święte prawo. Oni oglądają te produkcje jak film czy teledysk — po prostu coś im się podoba albo nie. Zresztą sam dokładnie w ten sposób do tego podchodzę, bo nie mam zbytniej wiedzy koderskiej. Na moje, jeśli komuś w jakiejś pracy coś nie zagrało, a kod jest super, to może warto przyjrzeć się innym aspektom tej pracy. Być może tam leży problem, a nie w samym „pokazywaniu info o konfiguracji”. Na koniec dodam, że ostatecznie to organizator ustala reguły i ma do tego święte prawo. Można się do nich dostosować i zaakceptować, albo…