@Pin Poprzedni sprzedawca to sklep Riff. Pomimo szczerych chęci, paragonu nie znalazłem, aczkolwiek sprzęt był kupowany w 2022r, więc, tak czy siak, jest po gwarancji. Nie używałem tego miksera z uwagi na jego gabaryty i brak miejsca, używałem pięciokanałowego małego, bezobsługowego sumatora. Doszły kolejne moduły synt. to dodałem Xenyx 802 (mały mikser), gdyż kolejny sumator i kombinacje już znacząco wpływały na jakość dźwięku.
Behringera Xenyx 802S zostawiam, jest dość mobilny i przyda się na działkę pod estradówki, do odsłuchu, z MP3, muzyki na kartach nie korzystam.- sam wiesz, że mam sporą kolekcję CD i tak już wolę.
Jak zakupię już nowy mikser ze wbudowanym kompresorem, to być może wystawie tego kloca- kompresor, też nie mam miejsca, dlatego w sumie nie korzystam z niego. (To coś nad pudłem Akai MPC ONE).
Jeżeli faktycznie jesteś zainteresowany, a masz jakieś obawy co do sprawności miksera, to mogę pójść na rękę i wysłać ci byś sprawdził-o ile faktycznie jesteś zainteresowany zakupem. Nie chcę bawić się w odsyłanki i tracić czas, jestem w 100% przekonany, że sprzęt jest sprawny, to nówka raz wyciągnięta z pudełka.
Zależy mi na czasie, jak najszybciej chciałbym zakupić (Tascam Model 12), nie chcę się zawalać kolejnym sprzętem, serio nie mam gdzie tego trzymać.