CommentTime24 Aug 2025 19:44 (2 godzin temu) zmieniony
Dzień dobry. Chciałbym zaprezentować strainerowaną przeze mnie wersję znakomitej gry FEUD. Jest to obraz ATR or ginalnej gry z wprowadzonymi przeze mnie modyfikacjami. Załączam dwie opcje. 1-Gra z nieskończoną energią oraz z nieskończonymi czarami. 2-Gra tylko z nieskończonymi czarami. Wystarczy tylko pochodzić po wiosce, pozbierać zioła, aktywować czar przy kociołku i gotowe. Możemy już ruszać na LEANORIC'a. Aktywowany czar jest już w ilości nieskończonej, dokładnie tak samo jak orginalnie czar TELEPORT. Obie wersje w załączniku do pobrania. Dołączam także bardzo fajną mapkę do gry z dokładną lokacją ziół. Pozdrawiam i życzę dobrej zabawy. ChandraStar.
CommentTime24 Aug 2025 19:52 (2 godzin temu) zmieniony
Dzięki za trainerki. Ja tylko dodam, że mapa pochodzi z serwisu ->link<- Czy oryginalna gra, którą wziąłeś do patchowania też jest stamtąd? To istotne, bo niektóre wersje chodzące po sieci mają błąd uniemożliwiający wzięcie jednego zioła - taką miałem w dzieciństwie i nie mogłem gry ukończyć.
CommentTime24 Aug 2025 20:19 (2 godzin temu) zmieniony
Tak, mapka pochodzi dokładnie z tego serwisu ale dołączyłem tę mapkę tylko tak na skróty aby gracze nie musieli szukać. Nie, mój ATR nie pochodzi z tego serwisu. Wiele lat temu znalazłem tę kopię gdzieś głęboko w internecie i tam była informacja że jest to kopia z orginału. Moja wersja ATR nie ma żadnych błędów i można bez problemu zebrać wszystkie zioła. Wiem dokładnie o jakie zioło chodzi. To zioło to "KNAP WEED" nr. 24 na mapie dla błyskawicy, które w pirackich wersjach było jakby zablokowane. Też miałem kiedyś ten problem ale pomimo tego błędu dało się spokojnie grę ukończyć, tylko byliśmy pozbawieni jednego czaru ofensywnego. Tutaj nie ma tego problemu. Wszystko działa znakomicie. Pozdrowionka.
CommentTime24 Aug 2025 20:23 (1 godzinę temu) zmieniony
Zrobiłem porównanie mojego niezmodyfikowanego ATR'a z tym z tego serwisu do którego podałeś link. Są to dokładnie takie same kopie gry tylko moja pochodzi z bardzo dawnego innego źródła, ale obie wersje są identyczne, a więc NAJLEPSZE z ogólnie dostępnych.