Hej, hej, jeszcze nie! Ja tymczasem właśnie szukam SUBCART'a, wraz z przewodami SIO, ECI - czy ktoś będzie tak dobry i wskaże mi namiary albo hmm... odsprzeda?
@bartcom & @axe - nie żebym był bardzo w temacie, ale Wasze post trochę mnie zaskoczyły... czyżby źródełko wyschło? Pytaliście się na stronie czy nie będzie kolejnej serii? ->link<- Jeśli - "tak" - to tylko pokazuje, że sprzęt trzeba kupować gdy tylko jest okazja bo wszystko na małe Atari finalnie jest "limited edition"...
@GekoPL To raczej nie chodzi o fakt, czy źródełko wyschło. Na Atari Area ostatnio zakładałem temat o wspólnym zakupie większej ilości Sub Cart od producenta. W sumie chętnych było sporo, lecz summa summarum temat umarł śmiercią naturalną. Ja nie mam konta w euro, żeby kupić Sub Cart, i stwierdziłem, że wystarczy mi AVG Cart, tak że zakupiłem używkę z kompletem kabelków.
Ostatni zbiorowy duży zakup zrealizowaliśmy jakoś w marcu, w kwietniu dostałem wsad do unbrickera do subcarta. Może latem tmp zajęty jest odpoczynkiem :)
I do not know, if it has any effect, but I wrote to tmp on Discord (the absolutely dead A8 website) that several Atarians from Poland and other countries are willing to purchase AVG or SUB cart. and asked for their availability. Let's wait and see what happens...
(I have two SUB carts, sold all my AVG carts and my Dumb cart in the meanwhile.)