atarionline.pl
atarionline.pl Atari
Login:
Hasło:
Zapamiętaj mnie
Translate to RSS RSS
Propozycje książkowe Retronics – zbiórka deklaracji z 2018-11-15 21:02 (0)
Kalendarz z Silly Venture z 2018-11-09 21:05 (32)
Wyniki Silly Venture 2018 z 2018-11-06 22:28 (36)
Pierwsze prace na małe Atari z SV2k18 z 2018-11-04 00:51 (138)
Rozpoczyna się Silly Venture z 2018-11-02 11:01 (63)
"Atari Basic" do kupienia z 2018-10-30 20:08 (13)
Rozwiązanie konkursu z 2018-10-29 10:38 (10)
Premiera konwersji Total Eclipse z 2018-10-26 20:07 (27)
Wkrótce RETROnizacja z 2018-10-25 19:34 (22)
Zapowiedź: Laser Squad i Total Eclipse z 2018-10-22 23:04 (38)
Wyniki konkursu programistycznego ABBUC 2018 z 2018-10-20 19:19 (60)
Gry konkursu ABBUC 2018 i „Get Up! 2” z 2018-10-19 22:19 (11)
Konkurs AtariOnline.pl z 2018-10-17 00:30 (13)
Coraz bliżej do SillyVenture! z 2018-10-15 21:53 (28)
Unseen – wkrótce premiera z 2018-10-14 09:56 (20)
Zapowiedzi gier – Animal Keeper, Dungeon Hunt II z 2018-10-12 11:02 (19)
Rozmowa z Mateuszem Stryjeckim z 2018-10-10 21:36 (5)
Pan Turbo Cogito z 2018-10-09 03:25 (12)
Taśmy Atar Systemu z 2018-10-07 11:26 (16)
Wkrótce giełda Pixela z 2018-10-07 10:22 (1)
«« nowszestarsze »»

Pomocnik/Helper
Gry/Games

Katalog gier

Opisy gier
Frogs opisał Xeen (0)
Choplifter! opisał Urborg (0)
Joust opisał Urborg (16)
Commando opisał Urborg (35)
Mario Bros opisał Urborg (13)
Xenophobe opisał Urborg (34)
Robbo Forever opisał tbxx (16)
Kolony 2106 opisał tbxx (0)
Archon II: Adept opisał Urborg/TDC (9)
Spitfire Ace/Hellcat Ace opisał Farscape (7)
Wyspa opisał Kaz (9)
Archon opisał Urborg/TDC (16)
The Last Starfighter opisał TDC (30)
Dwie Wieże opisał Muffy (17)
Basil The Great Mouse Detective opisał Charlie Cherry (122)
Inny Świat opisał Charlie Cherry (17)
Inspektor opisał Charlie Cherry (19)
Grand Prix Simulator opisał Charlie Cherry (16)
Rescue On Fractalus opisał Kaz (18)
Stranded opisał Kaz (10)
«« nowszestarsze »»

Wewnętrzne/Internals



   Nowinki tworzone dzięki CuteNews
Gadżety: naklejki, pocztówki
Oferowane gadżety: naklejki, pocztówki
Sprzedaje: Paweł "Sikor" Sikorski

Ceny (bez kosztów przesyłki):
2 zł za komplet (dwie sztuki) pocztówek "Atari Nostalgia"
1,50 zł za komplet szerkich naklejek na dyskietki
1,25 zł za komplet wąskich naklejek na dyskietki
1 zł za komplet naklejek z logo Atari

Na hasło "atarionline.pl" przy zakupie każdych pięciu kompletów naklejek jedną dodatkową sztukę dostaje się gratis, przy zakupie dziesięciu kompletów pocztówek jedenasty komplet gratis.

1. Pocztówki "Atari Nostalgia" komplet obejmuje 2 sztuki i wygląda jak poniżej. Na odwrocie pocztówek normalne pola adresowe do wypełnienia i miejsce na znaczek. Instrukcja obsługi: należy wysyłać ze zlotu komputerowego, copy-party, sztabu kryzysowego do kolegów-retromaniaków.



2. Naklejki na dyskietki mają rozmiar 125x40mm, są w kolorze granatowym i pomarańczowym lub czerwonym i granatowym (do wyboru). Możemy też wybrać rodzaj papieru: matowy lub błyszczący (przy błyszczącym zalecane stosowanie pisaka do płyt CD). Komplet obejmuje 5 sztuk.



3. Naklejki na dyskietki o rozmiarze 85x35mm, komplet obejmuje 5 sztuk, mix kolorów (według aktualnej dostępności). Można wybrać rodzaj papieru: matowy lub błyszczący (przy błyszczącym zalecane stosowanie pisaka do płyt CD).



4. Naklejki z logiem Atari, format 37x40mm, komplet obejmuje 5 sztuk (dwie czerwone, dwie granatowe i jedną zieloną).



Do podanych cen należy doliczyć opłatę za przesyłkę według cennika Poczty Polskiej, na hasło "atarionline.pl", przy zakupie każdych 5 kompletów naklejek jedną dodatkową sztukę dostaje się gratis, przy zakupie 10 kompletów pocztówek - 11-ty komplet gratis. Za wysyłkę pod wskazany adres płacimy tylko raz, preferowana wysyłka listem poleconym (kłopoty z pocztą), wysyłka listem zwykłym na odpowiedzialność kupującego. Płatność przelewem na konto lub za pomocą PayPala, po wcześniejszym ustaleniu sprawy ze mną. Zamówienia składamy za pomocą e-maila (sikor_soft_WYKASUJ_TO@I_TO_TEZ_poczta.fm).

2008-07-05 15:33 by Sikor
komentarzy: 11
XX @2008-07-05 23:52:24
Te naklejki są wykonane profesjonalnie, ale te pocztówki - lol bez komentarza.
sikor @2008-07-06 08:45:28
A czy kolega GAL Anonim XX je chociaż widział na żywo, że się wypowiada?
larek @2008-07-06 16:46:12
Ja miałem okazję widzieć te pocztówki na własne oczy i muszę przyznać, że są wykonane całkowicie normalnie, tzn. tak, jak pocztówki powinny być wykonane! Pewnie, że nie każdemu musi się podobać obrazek, ale co do jakości wykonania nie można mieć żadnych zastrzeżeń.
Kaz @2008-07-06 17:11:22
Potwierdzam jakosc - solidny papier i wydruk.
XX @2008-07-06 21:44:07
Tak, kolego Sikor, mam je przed sobą. Nie, nie kwestii DTP i POLIGRAFII sie nie czepiam - tylko szczególnie ta druga wygląda jakby jakieś dziecko w wieku ok 5 lat powycinało z gazet jak leci i rozsypało - właściwie bez ładu ani składu (a może to wyższa sztuka i taka była wena autora). Tak, macie racje o gustach się nie dyskutuje.
Pozdrawiam

P.S.
A prawdziwej ksywy u KAZa na stronce nie podaję (z pewnych względów) - do zobaczenia w "Głuchych 08".
No i Paweł - --- weź te prace - może byśmy (jest demokracja) zrobili jakiś wernisaż i postawili książkę zażaleń (tylko do Twej wiadomości i zobaczysz co ludziki sądzą)
sikor @2008-07-06 22:04:14
Widzę, kolega się wstydzi swojego nicka. No nic, z anonimami nie dyskutuję, mówi się trudno. Zawsze było wiadomo, jak wyglądają, a do zakupu nikt nikogo nie zmuszał. Pozdrawiam.
x @2008-07-08 08:48:26
sie uparli, jakby nie mogli pisać YY zamiast XX, a poźniej wszystko idzie na mnie.
golem.off.ozz @2009-01-09 13:21:15
witam,
jak sie nazywala gierka z tym astronautą u gory, tak przykuca ?
pzdr.
Kaz @2009-01-17 02:21:25
To z gry Drop Zone.
yoo @2009-02-23 12:57:10
nie drop zone tylko zybex !!! :)
Kaz @2009-02-24 13:49:35
Nie, to nie "Zybex", to "Drop Zone". Obie gry tutaj:
http://atarionline.pl/v01/index.php?ct=k...
pzone
http://atarionline.pl/v01/index.php?ct=k...
nickname
e-mail / website (opcjonalnie)
Serwis atarionline.pl nie sprzedaje żadnych urządzeń, nie świadczy żadnych płatnych ani bezpłatnych usług, ani tym bardziej nie odpowiada za działania osób, których materiały znajdują się w dziale "Stragan". Wszystkie ogłoszenia w dziale "Stragan" są publikowane z dobrej woli autora serwisu atarionline.pl, bez otrzymywania za to jakichkolwiek korzyści finansowych. Ogłoszenia mają charakter informacyjny, dotyczą tylko urządzeń, programów, usług mających bezpośredni związek z komputerami Atari i mają na celu pomóc miłośnikom tego sprzętu w łatwiejszym znalezieniu potrzebnych im rzeczy.
Aktualne tematy
Nintendo walczy z ROMami (16)
ostatni: 16-11-2018 14:29, RetroBorsuk
Nowa gra od gorgha (326)
ostatni: 16-11-2018 14:20, tbxx
Kto chętny na prototyp MIDI BOX? (27)
ostatni: 16-11-2018 12:28, Alex
Mads Pascal - deklaracja square1_... (3)
ostatni: 16-11-2018 12:15, Nemo
Tragiczne ładowanie się (lub nie)... (9)
ostatni: 16-11-2018 11:52, falcon030
In Nihilum Reverteris na ST (1)
ostatni: 16-11-2018 11:42, mono
Animacja potrzebna na gwałt :) (8)
ostatni: 15-11-2018 21:40, IRATA4
impossible mission (18)
ostatni: 15-11-2018 13:58, RetroBorsuk
Pigwa FTP - zbiórka na koszta ene... (43)
ostatni: 15-11-2018 13:49, azbest
Casio CFX-9850G / 9950GB (13)
ostatni: 15-11-2018 13:34, QTZ
Zakończenia gier Atari (101)
ostatni: 15-11-2018 13:03, solo/ng
Nowe folie klawiatur do Atari (14)
ostatni: 15-11-2018 13:02, Duddie
Retro Na Gazie (261)
ostatni: 15-11-2018 12:45, RetroBorsuk
Pigwa FTP - "zaginiony stuff" pow... (11)
ostatni: 15-11-2018 09:35, Dracon
Książki SOETO (250)
ostatni: 15-11-2018 08:16, Duddie

Kategorie Forum Atarum

Użytkowników: 1908
Ostatnio zarejestrowany: atari123
Postów ostatniej doby: 32

Społeczność/Community

Najbliższe imprezy
Jeżeli znasz termin i miejsce jakiegoś zlotu albo spotkania milośników Atari to poinformuj nas. Tutaj możemy wstawić baner i link.

Stragan
Atari USBJoy Adapter oferuje Jakub Husak (0)
Programy: Kolony 2106 oferuje Kaz (6)
Sprzęt: rozszerzenia oferuje Lotharek (18)
Gadżety: naklejki, pocztówki oferuje Sikor (11)
Sprzęt: cartridge RAM-CART oferuje Zenon (4)
Miejsce na drobne ogłoszenia kupna/sprzedaży oferuje Kaz (51)
Sprzęt: interfejs SIO2IDE oferuje Piguła (0)
Sprzęt: interfejs SIO2SD oferuje Piguła (22)

Użytki/Utils
Sprzęt/Hardware

Wynalazki
Atari i Bluetooth napisał Kaz (33)
SIO2PC-USB napisał Larek (45)
Nowe SIO2SD napisał Larek (0)
SIO2SD w CA12 napisał Urborg (9)
Ratowanie ATMEL-ów napisał Yoohaas (12)
Projektowanie cartów napisał Zenon (12)
Joystick do Atari napisał Larek (54)
Tygrys Turbo napisał Kaz (8)
Testowałem "Simple Stereo" napisał Zaxon (3)
Rozszerzenie 1MB napisał Asal (20)
Joystick trzyprzyciskowy napisał Sikor (18)
Moje MyIDE oraz SIO2PC na USB napisał Zaxon (16)
Jak wykonać płytkę drukowaną? napisał Zaxon (26)
Rozszerzenie 576kB napisał Asal (36)
Soczyste kolory napisał scalak (29)
XEGS Box napisał Zaxon (13)
Atari w różnych rolach napisał Różyk (8)
SIO2IDE w pudełku napisał Kaz (5)
Atari steruje tokarką napisał Kaz (14)
DarkMouse napisał Kaz (7)
«« nowszestarsze »»