nic nie wyrzuca, pusta konsola edit: aha, jeszcze jak gram utwór z listy danego wykonawcy i się skończy to czasem gra go od początku a czasem nic nie gra
Dzieje się tak: klikam utwór, licznik stoi (utwór leci), equalizer nie rusza się, przycisk pauzy - tu brakuje grafiki. Po kliknięciu pauzy 2x wszystko się pokazuje.
Błąd w archiwum: pod Brzeski_Michal jest Caruso i jego 2 kawałki z 07 zgłoś się.
fajnie ,jakby tylko można było wszystko ściągnąć i odsłuchiwać offline,ostatnio miałem problem ze znalezieniem wersji wraz z listą utworów przypisaną pod danego autora pod Androida, jakiś miszmasz albo że ASAP nie działczy :-(
Dzięki za hint. Btw ostatnio jadę na internecie przez kom. I do słuchania muzy w trakcie pracy jak znalazł. Dało by się zrobić, żeby utwory leciały jeden po drugim z automatu?
Jestem ZA. Odsłuchiwanie pojedynczego utworu w zatłoczonym tramwaju skutkuje mocnym znudzeniem zapętloną muzyczką. :(
P.S. U mnie pod Win10 64-bit i Firefoksie działa OK, pod warunkiem, że na stronie wyłączy się wszelkie blokery treści jak Ublock czy Nano Adblocker (co w pełni zrozumiałe).
DeepSID to przeglądarkowy player SID-ów podpięty pod High Voltage SID Collection, z mnóstwem dodatkowych informacji o autorach, playerach, produkcjach itd. Demoscena i gry.
Na tym samym silniku uruchomiono jakiś czas temu PlayMOD, który jest podpięty pod kolekcję MODLAND (prawie 500 tys. plików na różne komputery i konsole - również demoscena i gry). Jest tam również ST oraz małe Atari (chyba nie ASMA a w MODLAND jest kopia zawartości ASMA?) i podpięty SAP Player, chociaż u mnie akurat przy SAP-ach jest cisza. Kod jest na Githubie. W PlayMOD jeszcze dodatkowych informacji o autorach czy utworach nie ma.
Raczej na "desktopa" niż np. komórki, ale ciekawe - polecam sprawdzić DeepSID w szczególności.