Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mq:
Natomiast nie wiem skąd Ty to możesz wiedzieć, skoro jedynej gry, którą chwilowo posiadałeś nawet nie odpakowałeś:-)Kaz:
szydzisz z kodu Vegi, bo brałem w jego projekcie udziałKaz:
subtelnie nastawiasz Bocianu przeciwkoKaz:
Wszystkie wydane przez ciebie gry mam, bo albo wygrałem w różnych konkursach albo dołączałem się do zakupu któregoś ze znajomych, kto tez akurat kupował.Kaz:
I swoją opinię tej jakości mam, niezależnie od tego czy kogoś lubię czy nie - moim zdaniem kilka lat temu było najgorzej, teraz jest lepiej.Mq:
Żart i ironia, to coś innego niż szydzenie, którego mi nie zarzucaj. Odsyłam do tamtego wątku, nie będę tego więcej tłumaczył.Mq:
Ale za bardzo szanuję Bocianu, żeby nie być wobec niego szczerym do bólu, więc możesz być pewny że nic nie manipuluję.Mq:
Śmiem w to wątpić i myślę, że to blef. (...)Tak że mało prawdopodobne to co piszesz, ale kto wie:-)Mq:
To bardzo ciekawe co piszesz, bo wszystkie wydane gry są w takiej samej jakości, robione w tych samych technologiach, z takich samych materiałów. Niczego nie zmienialiśmy pod tym względem.Mq:
Z resztą możesz go sam zapytać, na pewno się spotkacie/spotkamy wszyscy razem na jakimś zlocie, to zapraszam, możemy sobie wtedy powyjaśniać różne kwestie.Kaz:
chciałeś zasugerować, że kod to syf, a objętość gry to wstydKaz:
A na marginesie, trochę mnie dziwi, że gromadzisz dane osoboweKaz:
czepianie się ludzi z którymi współpracujęKaz:
Szkoda tylko, że nie umiałeś docenić szczerości i przeważyła jakaś małostokowość. Trudno, powodzenia.Od 1 do 47 z 47