Sprzątam po resztkach serwisu, od nowego roku zmieniam profil działalności. Zostało mi trochę, w zasadzie złomu. Myślałem to wywieźć do utylizacji ale może komuś sie przyda ? Wystawiłem od złotóweczki.
Zmiany polegają na tym że do tej pory ceny miałem mało realne bo traktowałem to wszystko jako cześć hobby a dokładałem z oszczędności. Było miło ale rzeczywistość mamy jaką mamy. Po prostu, moje nowe zabawki będą kosztować więcej.
Co do Bumboxa ? Chyba jeden z kolegów niedawno opracował coś podobnego ? Wgrywadełko z turbami ? No to po co mnożyć projekty ?
Ja zawsze myślałem, że jesteś po prostu hobbystą robiącym za free i dla przyjemności. I masz obok jakieś komercyjne zajęcie na którym zarabiasz.
Nie chcę być nieuprzejmy, ale skoro działasz komercyjnie to nie powinieneś mieć komercyjnego cennika? A hobbystycznie robić tylko i wyłącznie dla siebie?
@zaxon >Chyba jeden z kolegów niedawno opracował coś podobnego [..]
nie no, mam bumboxa (normalnego, v1), wersję mini też, ale 'maxi' z wyświetlaczem i obsługą wave'ów na pendrive, to coś, czego chyba żaden z kolegów nie opracował (przynajmniej nie odnotowałem). a to wg mnie już nie tak do końca 'mnożenie projektów'.
;-P oj no, weź mnie Pan to odsprzedaj i przestanę marudzić