atarionline.pl Zdekompletowane płyty do XE - Forum Atarum

Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.

• :
    • :

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• 1: CommentAuthorzaxon
      • CommentTime3 Dec 2024 17:12

Sprzątam po resztkach serwisu, od nowego roku zmieniam profil działalności. Zostało mi trochę, w zasadzie złomu. Myślałem to wywieźć do utylizacji ale może komuś sie przyda ? Wystawiłem od złotóweczki.

->link<-
      • 2: CommentAuthortakron27
      • CommentTime4 Dec 2024 08:12

'zmiany, zmiany'? to co, to znaczy, że z Bum-Boxa 'maxi' (z wyświetlaczem) nic nie wyjdzie?
      • 3: CommentAuthorzaxon
      • CommentTime4 Dec 2024 21:12

Zmiany polegają na tym że do tej pory ceny miałem mało realne bo traktowałem to wszystko jako cześć hobby a dokładałem z oszczędności. Było miło ale rzeczywistość mamy jaką mamy. Po prostu, moje nowe zabawki będą kosztować więcej.

Co do Bumboxa ? Chyba jeden z kolegów niedawno opracował coś podobnego ? Wgrywadełko z turbami ? No to po co mnożyć projekty ?
      • 4:

CommentAuthorccwrc
      • CommentTime4 Dec 2024 22:12

@zaxon

Ja zawsze myślałem, że jesteś po prostu hobbystą robiącym za free i dla przyjemności. I masz obok jakieś komercyjne zajęcie na którym zarabiasz.

Nie chcę być nieuprzejmy, ale skoro działasz komercyjnie to nie powinieneś mieć komercyjnego cennika? A hobbystycznie robić tylko i wyłącznie dla siebie?
      • 5: CommentAuthortakron27
      • CommentTime5 Dec 2024 11:12

@zaxon
      >Chyba jeden z kolegów niedawno opracował coś podobnego [..]

nie no, mam bumboxa (normalnego, v1), wersję mini też, ale 'maxi' z wyświetlaczem i obsługą wave'ów na pendrive, to coś, czego chyba żaden z kolegów nie opracował (przynajmniej nie odnotowałem). a to wg mnie już nie tak do końca 'mnożenie projektów'.

;-P oj no, weź mnie Pan to odsprzedaj i przestanę marudzić
      • 6: CommentAuthorzaxon
      • CommentTime10 Dec 2024 18:12 zmieniony

@takron27, 4 stacje XEX, ATR , ładowanie CAS, normal, blizzard turba 2000 ..... Jeszcze ciepłe..Zainteresowany ?

• 7: CommentAuthortakron27
      • CommentTime11 Dec 2024 10:12 zmieniony

cholercia, no jak nie jak tak
      :-]

ed: ale można dołączyć przewód do 2p joya do KSO? (tam na na fotce na pcb widziałem miejsce z sygnałami pod to)
      • 8: CommentAuthorzaxon
      • CommentTime12 Dec 2024 19:12

Oczywiście,