@Stryker: jak chcesz to popytam, paru osobom już załatwiałem obudowy do STe (nawet całe, góra-dół). Ale musiałbyś jeszcze poczekać parę dni bo finalizuję tematy związane z SV.
@greymsb mi się nie spieszy, aby nie była za miliony :) btw. jakiś czas temu ktoś drukował takie obudowy ? co się z nim/nimi stało ? Może by "udostępnił" projekt....
ja nawet chciałem od tej osoby na Ebayu kupić ale akurat kolory były nie takie jak chciałem. Chętnie bym kupił jak by się pojawiły jakieś zbliżone do oryginalnego koloru ST(e)
Ja się chętnie podepnę pod temat. Kurier DPD załatwił mi w drobny mak górę i dól. Jestem chętny na komplet. CRRN. Masz namiar na tego gościa z ebay jakby co?
Witam. Podepnę się. Szukam kompletnej i całej obudowy do 1040 ste. Znalazłem w piwnicy stary sprzęt żony jeszcze z dzieciństwa. Uruchomiłem go i zmodernizowałem. Niestety obudowa jest w kilku miejscach pęknięta i ma sporo braków. Chciałbym sprzęt przywrócić do możliwie jak najlepszego stanu. Ma być niespodzianką na okrągłe urodziny. Jestem w stanie się "wykosztować".
Gdyby ktoś z Warszawy szukał obudowy do 1040ste, to w lutym będę "patroszył" 1040ste, obudowa cała nie popękana, góra żółta, obudowa nie będzie mi potrzebna bo zaczynam projekt sparrow ... :) Wrzucam ste do obudowy od prototypu ;) Klawiatura qwertz ale piękna bez przebarwień.