Tradycyjnie jak co miesiąc zapraszam na sztab tym razem w sobotę 1.02.2025r. od godziny 16:00 w lokalu Pixels & Pints, tuż obok Warszawskie Muzeum Komputerów i Gier Al. Niepodległości 208B pawilon 40. Sztab na prośbę kilku spragnionych osób(były naciski) wybrałem w najbliższym lutowym terminie :)
CommentTime12 Feb 2025 16:02 (4 dni temu) zmieniony
Alex ale nie możesz pisać "nigdy więcej" :) Nigdy nie byłeś w Pixel-cośtam a tym bardziej nigdy nie byłeś tam w sobotę. :p Nie jest to więc "więcej", bo to sugeruje, że byłeś i że Ci się coś nie spodobalo :p A mogę Cię zapewnić, że było przyjemniej niż w tej norze do której nas potem zaciągnąłeś :)))))
Jak tam byliśmy to był włączony bigscreen. Jeśli grupa była by większa, to myślę że zgodziliby się byśmy go przejęli. Jakieś demosy by się pooglądało czy cuś
CommentTime13 Feb 2025 14:02 (3 dni temu) zmieniony
Panowie, ja nikomu nie bronię robienia sztabu w Pixelu. Po prostu mnie na takowym nie będzie i tyle ;) Wyraziłem jedynie swoją prywatną subiektywną niechęć do tego miejsca.
Jedyną zaletą pixela jak dla mnie to jest możliwość przejęcia bigscrena i popuszczania dem, kiedyś o tym z nimi rozmawiałem i nie ma problemu. Byłem tam kilka razy i jednak siedzenie w podziemiach bez światła takie trochę dziwne jest.
Przy wyborze miejsca warto zwrócić uwagę na natężenie dźwięku. W zeszłym roku sztaby były w miejscach gdzie było na zbyt głośno. Piwko piwkiem ale fajnie by było móc porozmawiać bez przekrzykiwania się.
Fajnie aby był sztab z produkcjami , już tak prawie kiedyś było w kinki, ale jak mieliśmy przyjść to zamkneli nam 'metę' .. Bądź nie przewidzieli że taka banda wypije i zbankruje lokal w kilka sztabów, zresztą nie ten jedne padł po naszych wizytach ;)
@Cyprian - tak niestety jest w weekendy, dlatego zawsze otowałęm z sztabem w dni powszednie. Wszędzie w miarę luźno i spokojnie, ale jak się okazało część osób chodzi spać "z kurami" i jest to dla nich wielki problem :/
@AS - Lokal padł, bo nikt do niego nie przychodził. My go jeszcze jakoś ratowaliśmy, ale przy obecnych czynszach nie miał szans... Za duża konkurencja no i dość specyficzny target ;)