atarionline.pl Magazyn Atari Extreme - Forum Atarum

Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.

• :
    • :

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  
      Hejka,

Nie wiem czy wszyscy już o tym wiedzą ale powstaje numer specjalny Atari Extreme. Więcej info tutaj ->link<-

Można zamówić w przedsprzedaży, jest kilka okładek do wyboru. Dla wyjaśnienia, nie mam z tym przedsięwzięciem nic wspólnego oprócz tego że zamówiłem egzemplarz w przedsprzedaży.

@Kaz, może warto byłoby wrzucić info na główną stronę?
      • 2: CommentAuthorrr_800xe
      • CommentTime3 Feb 2026 09:06 (7 dni temu)

No fajne to - też już sobie kupiłem. Zresztą mam wszystkie z tej serii. Oczywiście to o Atari będzie najważniejsze ;). Znowu troszkę czytania o ulubionych grach i komputerach ;). Czasem pojawi się coś nowego, o czym się nie wiedziało ;).
      • 3:

CommentAuthorDracon
      • CommentTime3 Feb 2026 10:21 (7 dni temu)

@ rr_800xe
      Daj znać, jakie wrażenia, co tam ciekawego w środku i czy warto kupić. :)
      • 4:

CommentAuthorJacques
      • CommentTime3 Feb 2026 10:35 (7 dni temu)

Było już też PC Extreme i Amiga Extreme, pojawia się też regularnie CD-ACTION Retro.
      Natomiast na Atari trzeba czekać jakoś do wiosny zdaje się, obecnie trwa preorder.
      • 5: CommentAuthorstreak
      • CommentTime3 Feb 2026 11:58 (7 dni temu)

Ja tez kupuje, mam 'szystko' i czekam teraz na atari ekstrim. Mam nadzieje ze zrobia tez MegaDrive Extreme i PC Engine Extreme.. itp..
      • 6: CommentAuthornosty
      • CommentTime4 Feb 2026 09:49 (6 dni temu)

Miałem przyjemność zrobić wywiad z Larkiem na potrzeby tego wydania.
      Tak że polecam serdecznie!